Zabıta Ekiplerince Bayram Öncesi Esnaf Denetimi Gerçekleştirildi

Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran Belediyemiz Zabıta ekipleri, iş yerlerinde hijyen ve diğer konularda incelemelerde bulundu.

Zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak amacıyla yapmış oldukları denetimlerde, hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihleri, ruhsat ve vergi levhası gibi konularda incelemelerde bulundu.

Belediyemiz Zabıta ekipleri tarafından Süpermarketler, Pastaneler, lokantalar, manavlar ve imalathaneler de denetlendi. Yapılan denetimlerde hijyen koşullarına uymayan iş yeri sahipleri hakkında idari yaptırımlar uygulanırken, Zabıta Ekipleri ise temizlik ve hijyen koşullarına uyan esnaflara ise teşekkür etti.

Zabıta Müdürlüğümüz tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların karşılaşabilecekleri olumsuzlukları ise en kısa sürede “153 ALO ZABITA” hattına bildirebileceklerini belirtti.