Zabıta Ekiplerimiz, Ramazan Ayıyla Birlikte Denetimleri Sıklaştırdı

Zabıta Ekiplerimiz, Ramazan Ayıyla Birlikte Denetimlerini Sıklaştırdı

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı için yaptığı denetimler ile sağlıksız gıda satışına geçit vermezken, kent genelinde gerçekleştirdiği denetimleri Ramazan ayında sıklaştırdı. Ekipler, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle imalathaneler, ekmek fırınları ve gıda satış yerlerini mercek altına aldı. Zabıta ekipleri, yaptıkları denetimlerde hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği, gramaj, kılık kıyafet temizliği gibi konulara ağırlık veriyor. Zabıta Ekipleri, yaptıkları denetimlerde kurallara uymayan iş yeri sahiplerine de yasal işlem uyguladı.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların gıda konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda “ALO 153 Zabıta Hattını” arayarak şikayetlerini bildirebileceklerini belirtti.