Yüzlerce Çocuk Şırnak Belediyesi Çocuk Şenliğinde Buluştu

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu tarafından çocuklara yönelik ikincisi düzenlenen şenlikte, binlerce çocuk bir araya gelerek, gecenin geç saatlerine kadar gerçekleştirilen çeşitli oyun ve etkinliklerle doyasıya eğlendi. Şırnak Şehir Stadyumunda gerçekleşen şenliğe katılan çocuklar, dev oyun grupları ve animatörler eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Belediye Başkanlığımız Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce 2.’si düzenlenen çocuk şenliğinde bir araya gelen yüzlerce çocuğa; Balon, tişört ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yüzlerine çeşitli hayvan figürleri çizdiren çocuklar, kendileri için kurulan şişme oyun gruplarında oynayarak animatörler tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı. Yanı sıra, Şırnak Gençlik ve Kültür Evi müzik ve oyun grupları da şenlikte çeşitli sunumlar yaparak geceye renk kattı.

Belediye Başkanlığımızın, Şırnak Şehir Stadyumunda düzenlediği Çocuk Şenliği, her gün gerçekleştirilecek çeşitli oyun ve etkinlerle Pazar gününe kadar devam edecek.