Yeşilyurt Mahallesinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Belediye Başkanlığımızca başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmaları, Yeşilyurt Mahallesine bağlı Yıldırım Caddesi, Gül ve Zümrüt Sokakta başladı.

Sıcak asfalt uygulaması öncesinde, vatandaşlarımızın kış aylarında yolları daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi için cadde ve sokaklarda genişletme çalışması yapıldı. Genişletme çalışmasının tamamlandığı Yıldırım Caddesi, Gül ve Zümrüt Sokakta süratle mekanik serimine başlandı. Mekanik seriminin tamamlanmasıyla, yol yapım ekiplerimiz kısa sürede sıcak asfalt uygulamasına geçerek, Yıldırım Caddesini Ömer Kabak Meydanına bağlayarak yolu vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacak.

Belediye Başkanlığımızca kent merkezinde başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının kış ayları gelmeden tamamlanması hedefleniyor.