Yeni Şehiriçi Minibüsler, Başkan Bedirhanoğlu’nun Katılımıyla Halkımızın Hizmetine Sunuldu

24 saat kamera ile izlenebilen ve engelli bireylerin kullanımına uygun 10 Adet Şehiriçi Minibüsü, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu tarafından tanıtılarak, açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ile birlikte başlayan değişim dönüşüm, Şırnak’a yeni bir kimlik kazandırırken, modern hizmetlerin başlamasıyla birlikte şehir merkezi olağanüstü bir değişim geçirdi. Şırnak için ulaşım alanında yıllardan beri büyük bir sorun olarak orta duran ve vatandaşlarımızın sıkça şikayetçi olduğu şehir içi ulaştırma hizmetlerine de süratle el atan Başkan Bedirhanoğlu, ilgili birimimizi görevlendirip vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda şehiriçi hatlarına 10 yeni araç ekleyerek, törenle açılışını gerçekleştirdi.

10 adet yeni şehiriçi aracın hizmete açılmasının ardından araçların içini inceleyen Başkan Bedirhanoğlu, daha sonra ön koltuklara geçerek yeni araçlarla birlikte konvoy şeklinde şehir turu attı. Araçların konvoy şeklinde şehir içinde tur atması vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Yeni şehiriçi hatlarının vatandaşlarımızın hizmetine açılmasına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, “Şırnak’ta, 2016 yılından bu yana geçirmiş olduğumuz travmadan sonra ciddi bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Tabi Şehirde alt yapı, üst yapı sorunu çözüldü büyük ölçüde. Şimdide Şırnak’ın önemli sorunlarından ulaşımla alakalı çalışmalara hız verdik. Bugüne kadar şehir içi ulaştırma hizmeti çok amatör bir şekilde, kara düzen yürüyordu. Özellikle araç sayılarının azlığından dolayı vatandaşlarımızın ciddi anlamda mağduriyeti söz konusuydu. Bizde çerçevede Şırnak belediyesi olarak, 10 aracımızı farklı güzergahlarda törenle vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız. İnşallah talebe göre bu sayı artırılacak. Yeni devreye aldığımız bu minibüsler engelli vatandaşımızın kullanımına dönük modern donanımlarla donatılmış araçlar, Şırnaklı vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.