Valimiz Sayın Aktaş, Belediyemiz Kadın ve Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ile birlikte hizmete açılan Şırnak Belediyesi Gençlik Merkezi, bünyesinde verdiği birçok kursla kadın ve gençleri geleceğe hazırlıyor. Kadın ve gençlerin uğrak noktası olan Belediyemiz Kadın ve Gençlik Merkezinde, her biri kendi alanında profesyonel olan eğitmenler tarafından; Dikiş-Nakış, Kuaförlük, Saz ve Gitar Kursları, Üniversiteye Hazırlık Kursları ve birçok alanda eğitimler verilerek, kadın ve gençlere kendilerini keşfetme fırsatı sunuyor.

Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş, ‘Mutlu Gençlik Mutlu Gelecek’ sloganıyla açılan Belediyemiz Kadın ve Gençlik Merkezini ziyaret ederek, kadın ve gençlerin yapmış olduğu başarılı çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ile birlikte Kadın ve Gençlik Merkezimizi ziyaret eden Valimiz Sayın Aktaş, farklı alanlarda kurs gören kursiyerleri ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Kursiyerlerle yakından ilgilenen Valimiz Sayın Aktaş, ziyarette kadın ve gençlerle bir süre sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.