TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cemil Yaman, Başkan Bedirhanoğlu’nu Ziyaret Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve aynı zamanda TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi olan Sayın Cemil Yaman, bölge temasları kapsamında geldiği ilimizde Belediyemize gelerek, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sayın Yaman’ı makamında ağırlayan Başkan Bedirhanoğlu, Şırnak’ta son iki yılda hayata geçirilen projeler ve yatırımlara ilişkin aktarımda bulundu. Şırnak ziyaretleri kapsamında şehri dolaşarak yatırımları yerinde gören Sayın Yaman da, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Bedirhanoğlu’nu tebrik etti.

Bir süre Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ile görüşen Sayın Yaman’a, ziyaretinin ardından Başkan Bedirhanoğlu tarafından Hz. Nuh Gemisi takdim edildi.

Belediyemizi ziyareti kapsamında Sayın Yaman’a, AK Parti Şırnak İl Başkanı Sayın İbrahim Halil Erkan ve il teşkilatı eşlik etti.