Şırnak’ta İlk Tenis Turnuvası Düzenlendi

Şırnak’ta, Belediyemiz, GAP Gençlik Kültür Evi ve Şırnak Tenis Spor Kulübü organizasyonuyla ilk defa tenis turnuvası düzenlendi. 3 gün süren turnuvaya değişik yaş gruplarından 4’ü engelli olmak üzere toplam 40 sporcu katıldı. Fatih Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ve Şırnak Vali Yardımcımız Sayın Tunahan Efendioğlu, üç günün sonunda tenis turnuvasında son ikiye kalan takımların final maçını vatandaşlarla birlikte tribünde takip etti.

Tenis turnuvasında dereceye giren sporculara, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ve Vali Yardımcımız Sayın Tunahan Efendioğlu tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından Başkan Bedirhanoğlu ve Vali Yardımcısı Efendioğlu tenis raketlerini ellerine alarak karşılıklı bir maç yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı turnuva daha sonra müsabakalarda mücadele eden sporcularla birlikte çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.