Şırnak Milletvekili Sayın Rizgin Birlik, Başkan Bedirhanoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

Ak Parti Şırnak Milletvekili Sayın Rizgin Birlik, kurum temasları kapsamında Belediyemize gelerek, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Şırnak İl Başkanı Sayın İbrahim Halil Erkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Rahmet Taşar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Hatice Atan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Hayret Olcay’ın da eşlik ettiği kalabalık bir heyetle Başkan Bedirhanoğlu’nu ziyaret eden AK Parti Şırnak Milletvekili Sayın Rizgin Birlik, Şırnak’ta devam eden çalışmalara ilişkin bilgi alırken, yapılacak olan projelere ilişkin Başkan Bedirhanoğlu ile karşılıklı paylaşımlarda bulundu.