Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce, Orta Refüj Düzenleme Çalışmalarına Devam Ediliyor

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan refüj ve kavşaklarda yeşillendirme çalışması başlattı.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan yeşillendirme çalışmaları kapsamında, refüjler başta olmak üzere kentin önemli caddelerinde yer alan kavşaklarda çim ve süs bitkileri yerleştirilerek, kentin daha estetik görüntüye kavuşması amaçlanıyor.  Şehri yeşillendirme çalışmaları kapsamında orta refüj ve kavşaklara, mevsime uygun çeşitli çim ve süs bitkileri ekilerek toprakla buluşturuluyor. Kent estetiği düşünülerek başlatılan yeşillendirme çalışmaları, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri tarafından şehrin tüm noktalarında yoğun bir şekilde devam ediyor.