Orta Refüjler Rengarenk Çicek ve Taşlarla Süsleniyor

Belediyemiz Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü, Orta Refüj ve Kavşaklara daha estetik bir görünüm kazandırmak için peyzaj çalışması başlattı.

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun talimatlarıyla çalışma başlatan ekiplerimiz, Cizre Caddesindeki Orta Refüjleri yeşillendirme ve renklendirme öncesinde çapalama ve toprak tevsiyesini yaparak, kavşak ve refüjleri peyzaj düzenlemesine hazır hale getirdi. Tüm çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz, Orta Refüjlere mevsimlik çiçek dikimi dışında, farklı desenler tasarlayıp oluşturdukları kalıplara dolamit taşlarını yerleştirmeye başladı.

Rengarenk dolamit taşları ve bitkilerle başlatılan peyzaj çalışmaları, orta refüjler ve kavşaklarda devam ediyor.