“Kent Park” Projesi İçin İlk Kepçe Vuruldu

Belediye Başkanlığımız, “Kent Park” projesini hayata geçiriyor.

Şırnak, hayata geçirilen yeni projelerle dönüşmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ile birlikte büyük bir sıçrama yakalayan Şırnak, alt yapıdan üst yapıya, çevre düzenlemesinden peyzaj çalışmalarına ve şehre kazandırılan onlarca dönümlük sosyal donatı alanı ile bölgenin gözde kentleri arasına şimdiden ismini yazdırdı. Vatandaşlarımızın daha konforlu ve modern hizmetlerden istifade etmesi için çalışmalara yoğunluk kazandıran belediyemiz, vatandaşlarımızın boş zamanlarını aileleri ile birlikte geçirecekleri “Kent Park” projesi için ilk kepçeyi vurdu. Bu kapsamda Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğümüz, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun talimatlarıyla şehre yeni bir sosyal donatı alanı kazandırmak için çalışmaları süratle başlattı.

Gündoğdu Mahallesinde bulunan Olimpik Havuz bitişiğinde yapımına başlanan “Kent Park” projesi, 5200 m2 gibi devasa bir alanda kurulacak olup yaşam alanının içerisinde; Bisiklet, koşu ve yürüyüş yolları, amfi tiyatro, çocuklar için tekerlekli patent alanları, çocuk oyun grupları, oturma kamelyaları, özel süs havuzu, fitness alanı, çocuk oyun alanları, özel dekoratif aydınlatmalar ve peyzaj sahası yer alacak.

Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğümüz, şehre yeni bir soluk katacak olan “Kent Park” projesi için ilk kepçeyi vururken, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu,”Kent Park” projesinin saha etüt çalışmalarını inceleyip, ekiplerden bilgi aldı. Projenin çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Bedirhanoğlu, hayata geçirilecek yeni projelerle şehrin kaderini değiştirmeye devam edeceklerini söyleyerek, vatandaşlarımızın hizmet alanında doyuma ulaşması için durmadan hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti.