Kaymakam Halil Ulusoy Caddesinde Alt Yapı Çalışmalarına Başlandı

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şırnak kent merekzinde  içme suyu, kanalizasyon ve altyapı hattı yenileme çalışmalarına devam eden belediyemiz, Kaymakam Halil Ulusoy Caddesinde, yol yapım çalışmaları öncesi alt yapı yenileme ve sağlıklaştırma çalışamlarını Ramazan Ayında da  aksatmadan devam ettiriyor. Vatandaşlarımızın olası su kesintilerinden dolayı mağdur olmaması için kolları sıvayan Belediye Başkanlığımız,  hayata geçirdiği İçme Suyu projesinin tamamlanmasıyla, yıllardan beri gelen su sorununu ortadan kaldırarak, muslukların günün her anında akmasını sağlamış olacak.

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun talimatlarıyla hayata geçirilen alt yapı ve üst yapı projelerinin tamamlanmasıyla, içme suyu sorunu tamamıyla ortadan kaldırılarak, kent daha modern ve sürdürülebilir bir alt yapıya kavuşturulmuş olacak.