İlimiz, EMİTT Turizm Fuarında, “En Etkin Tanıtım” Ödülüne Layık Görüldü

Dünyanın En Büyük Beş Turizm Fuarından biri olan Emitt Fuarında Şırnak standına yoğun ilgi.

Şırnak Belediyemiz, Şırnak Valiliğimiz ve DİKA işbirliği ile Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren uluslararası EMITT Turizm Fuarında, ilimizin tanıtımı için stant açıldı.

25-28 Ocak tarihleri arasında TÜYAP FUAR ve KONGRE MERKEZ’inde üç gün boyunca, şehrimizin yöresel kıyafet ve yemeklerine, geleneklerinden kültürel zenginliklerine kadar bir çok konuda ilimizin tanıtımının yapıldığı turizm fuarında, başta İstanbul’da yaşayan hemşehirlilerimiz olmak üzere, fuara katılan ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Şırnak standını ziyaret eden ziyaretçilere, şehrimizi temsil eden ekiplerin sunduğu yöresel oyunlar ve yöresel yemeklerimiz fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekti.

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen ve ilimizin tanıtımının da yapıldığı EMİTT Turizm Fuarı üçüncü gününde de binlerce ziyaretçiyi ağırlarken, fuar bu akşam sona erdi.

Şırnak Belediyemiz, Şırnak Valiliğimiz ve DİKA işbirliği ile  EMİTT Turizm Fuarına katılan ilimiz, fuarda gösterdiği sunum ve tanıtım kalitesiyle, 85 ülke ve 81 il arasında; “En Etkin Tanıtım” ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı.