İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Muhterem İnce, Bir Dizi Temas ve İncelemede Bulunmak Üzere Kentimizi Ziyaret Etti.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Muhterem İnce, bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere kentimizi ziyaret etti. Bu kapsamda, Müsteşar Sayın İnce, Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, Kaymakamlarımız, il emniyet müdürümüz ve il jandarma komutanımız ile birlikte Şırnak’ta yapılan yatırım ve projeleri inceleyerek, yapılan çalışmalara ilişkin Vali Aktaş ve Başkan Bedirhanoğlu’ndan bilgi aldı. Şehir ziyaretinin ardından Şırnak Valiliğini ziyaret eden Müsteşar Sayın İnce,  Valilik şeref defterini imzaladı.

Daha sonra Valilik toplantı salonunda Vali Aktaş, Başkan Bedirhanoğlu, Kaymakamlarımız, il emniyet müdürümüz ve il jandarma komutanımızın katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyaretinin son bölümünde Namaz Dağı üst bölgesini ziyaret eden Müsteşar Sayın İnce, terör ile mücadele de kararlı duruşlarından dolayı askerlerimizi taktir etti.