İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı Şehrimizi Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı, İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi kapsamında şehrimizi ziyaret etti.

İZDES projesi kapsamında sabah saatlerinde helikopter ile 23. Piyade Tümen Komutanlığına gelen İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı’yı, Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş, Tümen Komutanımız Tuğgeneral Sayın Halil Soysal ve Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu tarafından karşılandı. Daha sonra Şırnak Valiliğine geçen Bakan Yardımcımız Sayın Çataklı, valilik şeref defterini imzaladı.

Bakan Yardımcımız Sayın Çataklı, daha sonra Valilik Toplantı Salonu’nda, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, okul aile birliği başkanları ve dernek başkanları ile görüştü.

Bakan Yardımcımız Sayın Çataklı, toplantının ardından şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Burada ki temaslarını tamamlayan Bakan Yardımcımız Sayın Çataklı, Şırnak şehir merkezini dolaşarak; esnafları ziyaret etti, talep ve önerilerini dinledi.

Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Bakan Yardımcımız Sayın Çataklı, daha sonra şehir merkezinde yapımına devam edilen TOKİ konutlarını inceledi. Burada bir süre incelemelerde bulunan Bakanımız Sayın Çataklı, çalışmalarda gelinen son aşama ve şehir merkezinde devam den projelere ilişkin Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’ndan bilgi aldı.

Burada ki temaslarını tamamlayan Bakan Yardımcımız Sayın Çataklı, akşam saatlerinde Şırnak’tan ayrıldı.