Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ŞIRNAK’TA COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şırnak’ta düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Valilik Bahçesinde Çelenk Sunma Töreniyle başlayan etkinlikler daha sonra Şehir Stadında protokol üyelerinin ve halkın katılımıyla devam etti.

Şehir Stadında düzenlenen programa; Şırnak Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ´ın yanı sıra, 23’üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Sayın Halil SOYSAL, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet YILMAZ, Ağır Ceza Reisi Sayın Fevzi DEMİREL, Vali Yardımcıları, Kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Program, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından çeşitli okullarda öğrenim gören gençlerimiz tarafından sergilenen gösteri ve etkinliklerle devam etti.

Programda son olarak okullar arasında yapılan “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında ile spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti.

Program ödül töreninin ardından sona erdi.

­