Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

BAŞKAN YARKA, ENGELLİLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ PAYLAŞTI

Fiziki engellerin değil, kalplerdeki engellerin sorun olduğu bilincinin tüm topluma kazandırılması, zihinlerdeki engellerin kaldırılmasının ve engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız olduğu gerçeğinin idrak edilmesini sağlamak hepimizin asli görevlerinden olmalıdır. Engelli vatandaşların hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarının koşulları oluşturulursa, toplumsal bütünlüğümüzü sağlamış oluruz. Unutulmamalı ki hepimiz birer engelli adayıyız.

Bu düşüncelerle, engelli vatandaşlarımız için yapılan dayanışma etkinliklerinin toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

­