Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAŞKAN YARKA'YA İKİNCİ EN YÜKSEK OY ÖDÜLÜ VERİLDİ

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA’ya, yerel seçimlerdeki başarısı nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ödül verildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Başkanlığında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare kampında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde en fazla oyu alan ilk beş sıradaki büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ödül verildi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA’da, yerel seçimlerde elde ettiği yüzde 61.72 oy oranıyla en başarılı il belediye başkanları arasında 2. Sırada yer aldı. Başkan YARKA’ya düzenlenen törende ödülünü, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN takdim etti. Başkan YARKA’yı başarısından dolayı kutlayan Cumhurbaşkanımız Sayın ERDOĞAN, Şırnak halkına da teşekkür etti.

Aldığı ödülden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan YARKA: “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilen bu ödül, memleketine sahip çıkarak büyük bir başarı elde eden Şırnak halkının ödülü olarak aldım.  Seçim çalışmaları süresince bizleri bağırlarına basan, inanan, güvenen tüm hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Başarı Şırnak halkının eseridir, halkımızla kazandık ve bu kutlu yolda halkımızla birlikte yürüyeceğiz. Bana ve partime göstermiş oldukları bu güveni asla boşa çıkarmayacağım.

Elde ettiğimiz başarıda bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimize, her daim yanı başımızda olan partimizin tüm teşkilatına, gecesini gündüzüne katan tüm çalışma arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim. Böyle anlamlı bir ödülle bizi ve şehrimizi onurlandıran dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a da sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kampta düzenlenen ödül töreninden sonra, Değerlendirme ve İstişare toplantısı sona erdi.

­