Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN DR. FERİT BATMAZ ESNAFLARI DENETLEDİ

Belediye Başkanlığımız, Ramazan’ın yaklaşması ile birlikte şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaflara yönelik hijyen ve fiyat denetimine başladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Dr. Ferit BATMAZ, Ramazan öncesi gıda üretimi ve satışı yapan işletmeleri denetleyerek, vatandaşlarımızın Ramazan ayı boyunca daha güvenli beslenmelerini sağlamak için Belediye Başkanlığımız bünyesinde oluşturulan ekiplerin sahada olacağını ifade etti.

Zabıta Ekiplerimizle birlikte esnafları gezen Başkan BATMAZ, her vatandaşın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilme hakkı olduğunun altını çizerek, Belediye olarak üstümüze düşen sorumluluğun bilinciyle kontrol ve denetimlerin devam edeceğini söyledi.

­