Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

ŞIRNAK’TA “TURİZM HAFTASI” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Şırnak Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde Turizm Haftası dolayısıyla “Turizm Etkinliği” düzenlendi.

Birbirinden farklı kültürel aktiviteleri konu edinen programa, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ferit Batmaz, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin Erkan, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlginin yoğun olduğu programda, konuşmacılar Şırnak’ta ki turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından program tiyatro gösterimi ve bilmece yarışması ile son buldu.

­