Tam Ekran Arkaplan Videosu

Şırnak Belediyesi resmi facebook hesabı Şırnak Belediyesi resmi twitter hesabı Şırnak Belediyesi resmi instagram hesabı Şırnak Belediyesi Rss
Şırnak Belediyesi Resmi Logosu

Üst Navigasyon Menüsü

36° hava durumu ikonu

Sayfa İçeriği

MAZBATALARINI ALAN MECLİS ÜYELERİMİZ BAŞKAN YARKA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimini büyük bir zaferle kazanan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Şırnaklı vatandaşlarımızın seçildiği ilk günden beri yoğun ilgi gösterdiği Başkan YARKA’yı, 17’si Belediye ve 3’ü İl Genelden seçilen meclis üyelerimiz mazbatalarını alarak Başkan YARKA’yı makamında ziyaret edip, tebrik etti.

Meclis Üyelerine hitaben konuşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA, yıllardan beri önümüze kader diye konulanı değiştirmek için halkımız bize büyük bir teveccüh gösterdi. Halkımızın bize emanet ettiği bu mirasa hep birlikte sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu anlayışla hareket ederek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit edip, zaman kaybetmeden çalışmaya başlamanın vakti gelmiştir. Çok çalışacağız, halkımızın her ihtiyacını zaman kavramı gözetmeksizin büyük bir zevkle karşılayacağız. Söz verdiğimiz gibi, Şırnak’ımızı ilmek ilmek dokuyup, dünyaya açacağız” dedi.

Başkan YARKA yaptığı açıklamadan sonra Meclis Üyelerimizle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

­