Genç Kızlarımız “Gelişen Şırnak’ın Hünerli Kadınları Projesi” Kapsamında Antalya ve Nevşehir’i Keşfediyor

Belediye Başkanlığımız, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezi ve SODES’in ortak girişimleri ile başlatılan, “Gelişen Şırnak’ın Hünerli Kadınları Projesi” kapsamında, çok sayıda genç kızımız Antalya ve Nevşehir illerine kültür gezisine gönderildi.

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ile birlikte hayata geçirilen sosyal ve kültürel projeler kapsamında daha önce de çok sayıda öğrencimiz, ülkemizin değişik illerine geziye gönderilmiş ve il dışına çıkma imkanı olmayan öğrencilerimizin ülkemizin farklı tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini keşfetme, tanıma ve görmelerine imkan sağlanmıştı.

Yine bu kapsamda, Belediyemiz ve SODES tarafından sosyal hayata adaptasyonu arttırmak ve iş hayatına katılımlarını desteklemek amacıyla düzenlenen kurs ve projelerde başarılı olan çok sayıda genç kızımız; ülkemizin tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle zengin illerinden olan Antalya ve Nevşehir’e kültür gezisine gönderildi. Üç gün sürecek olan gezide, genç kızlarımız ülkemizin farklı tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulacak.