DİKA İle “Sonuç Odaklı Program” Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Belediye Başkanlığımız ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliğinde ilimizde hayata geçirilecek projeleri görüşmek ve çalışma takvimini belirmek üzere değerlendirme toplantısı yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun makam odasında gerçekleşen toplantıda, DİKA Genel Sekreteri Sayın Yılmaz Altındağ’da hazır bulundu.

Toplantıda, DİKA ve Belediye Başkanlığımız işbirliğinde yapılacak olan 5 Milyon TL değerindeki Kent Meydanı ve şehir merkezine yeni bir soluk katacak olan Dikey Bahçe projeleri değerlendirildi. Şehrimize yeni bir kimlik kazandıracak olan Kent Meydanı ve Dikey Bahçe Projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Bedirhanoğlu, kısa sürede hayata geçirilen projelerle birlikte Şırnak’ta büyük bir değişimin yaşandığını ve vatandaşlarımızın ilk defa Belediyecilik hizmetleriyle buluştuğunu söyleyerek, şehre kazandırılacak yeni Kent Meydanı ve Dikey Bahçe projeleriyle değişimin devam edeceğini ifade etti.