Dicle Mahallesinde Başlatılan Asfaltlama Çalışmaları Tamamlanarak, Yollar Daha Konforlu Hale Getirildi

2017 yılında yol yapım ve asfaltlama çalışmalarında bir ilke imza atan Belediyemiz, 2018 yılında da Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu öncülüğünde yol yapım çalışmalarına süratle devam ediyor. Tarihinde ilk defa sıcak asfaltla buluşturulan Şırnak’ta yollar artık daha konforlu ve güvenli bir hale getirilirken, şehir merkezinde yol yapım ve asfaltlama çalışmaları ana arterlerden başlayıp ara sokaklara kadar aynı kalitede ve kararlılıkla devam ediyor.

Bu Kapsamda Dicle Mahallesi Huzur Sokak, Cumhuriyet ve Güzel Sanatlar Lisesi güzergahında geçtiğimiz gün başlatılan yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte zaman kaybedilmeden sıcak asfalt serimi yapıldı. Ekiplerimizce kısa sürede asfaltlanarak, daha konforlu ve güvenli hale getirilen Huzur Sokak, Cumhuriyet ve Güzel Sanatlar Lisesi güzergahı vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

Bu muhitte yaşayan vatandaşlarımız yolların asfaltlanmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederken, yolların asfaltlanmasından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’na teşekkür etti.