Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere İlimizi Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, partisinin Şırnak 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere İlimizi ziyaret etti.
Uçakla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, burada Valimiz Mehmet AKTAŞ, Eski Devlet Bakanı Mehmet Salih YILDIRIM, Emniyet Genel Müdürü Selami ALTINOK, Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanı Tümg. Veli TARAKCI, Belediye Başkanımız Turan BEDİRHANOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet PATLAK, Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin ERKAN, İl Emniyet Müdürü Ömer USLUSOY ve partililer tarafından karşılandı.
Protokol üyeleriyle tek tek tokalaşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, kendisini çiçekle karşılayan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şerafettin Elçi Havalimanından helikopterle Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına gelen Cumhurbaşkanımız Sayın ERDOĞAN, burada Valimiz Mehmet AKTAŞ, Belediye Başkanımız Turan Bedirhanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Org. Arif ÇETİN, Emniyet Genel Müdürü Selami ALTINOK, Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanı Tümg. Veli TARAKCI, Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğg. Ercan YAŞİN, Kaymakamlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Siyasi Yetkililer tarafından karşılandı.
 Tümen Komutanlığı çıkışındaki yol güzergâhında ellerinde Bayraklarla sabahın erken saatlerinden itibaren beklemeye koyulan binlerce vatandaşın coşkusu, Sayın Cumhurbaşkanımızın şehre girişiyle birlikte hat safhaya ulaştı.
Uludere Caddesi üzerinde bulunan binlerce vatandaşın arasından otobüsle kongre alanına geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, kendisini bekleyen vatandaşları selamlarken, coşkulu kalabalık da Sayın Cumhurbaşkanımızı gül ve karanfillerle karşıladı.
Ardından partisinin Şırnak 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Şırnak Kapalı Spor Salonu’na geçen Cumhurbaşkanımız Sayın ERDOĞAN, ellerindeki Türk bayraklarıyla dışarıda kendisini bekleyen halkı selamlayarak bir konuşma yaptı.
Kongrenin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Makamında Valimiz Mehmet AKTAŞ ve Belediye Başkanımız Turan BEDİRHANOĞLU’nu kabul eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Valimiz Mehmet AKTAŞ ve Belediye Başkanımız Turan Bedirhanoğlu ile bir süre baş başa görüşüp ilimizdeki yatırımlarla ilgili bilgi aldıktan sonra hediye takdiminde bulundu.
Daha sonra 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ziyaretlerini tamamlayarak ilimizden ayrıldı.