Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum İlimizi Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere şehrimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, yapımına devam edilen TOKİ konutlarını dolaşarak örnek daireleri inceledi.

TOKİ konutlarını ziyareti öncesi Şırnak Valiliğine geçen Bakanımız Sayın Kurum, burada Valilik Şeref Defterini imzaladı. Valilik ziyaretinin ardından TOKİ konutlarını inceleyen Bakanımız Sayın Kurum’a, Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş ve Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu eşlik etti.   İncelemeler sırasında TOKİ konutlarının yapımına dair Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedihanoğlu, Bakanımız Sayın Kurum’a çalışmalarda gelinen son aşamaya ilişkin bilgi verdi.  Burada ki incelemelerini tamamlayan Bakanımız sayın Kurum, daha sonra AK Parti Şırnak İl Teşkilatını ziyaret etti.

Şırnak ziyaretini tamamlayan Bakanımız Sayın Kurum, ardından 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına geçerek şehrimizden ayrıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un Şırnak ziyareti esnasında, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Fatma Varank, AK Parti Şırnak Milletvekili Sayın Rizgin Birlik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Selçuk Yıldırım, AK Parti Şırnak il teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.