Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehrimizi Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, beraberindeki kalabalık bir heyetle şehrimizi ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ile birlikte kent merkezinde devam eden çalışmaları inceledi.

Şehrimizi ziyaretleri kapsamında bir dizi açılışta gerçekleştiren Bakan Özhaseki, TOBB tarafından Şırnak’ta yaptırılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışını, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu,  Şırnak Valimiz Mehmet Aktaş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.​

Açılış töreninin ardından, Şırnak kent merkezinde devam eden TOKİ konutları ve diğer yatırımları da yerinde inceleyen Bakan Özhaseki, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’dan devam eden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Başkan Bedirhanoğlu ile birlikte çalışmaları yerinde ziyaret eden Bakan Özhaseki, Şırnak ziyaretini tamamlayarak akşam saatlerinde kentten ayrıldı.