Caddeler Açık Hava Resim Sergisine Dönüştü

Belediye Başkanlığımız, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları kapsamında şehir merkezinde bulunan istinat duvarlarını boyayarak, ressamların çizdiği birbirinden güzel resimlerle tuvale dönüştürdü.

Sanatla sokağı buluşturan Belediye Başkanlığımız, şehir merkezinde bulunan istinat duvarlarına resimler çizdirerek estetik bir görüntü kazandırdı. Çok sayıda profesyonel ressamın görev aldığı çalışmalarda, istinat duvarları Şırnak yöresini vurgulayan bitki, çiçek ve tarihi sembollerle tuvale dönüştürüldü. Yapılan çalışma ile istinat duvarlarının oluşturduğu kötü görüntü ortadan kalkarken, duvarlara işlenen resimlerle birlikte sokak ve caddeler açık hava resim sergisine dönüştü.

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun destekleriyle hayata geçirilen proje, çok sayıda ressamın katılımıyla devam ediyor.