Binlerce Öğrenci 3D Sinema Gösteriminde Buluştu

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun talimatlarıyla Şırnak merkez ve bağlı köy ve beldelerde başlatılan 3D Sinema gösterimi binlerce öğrenciyi bir araya getirdi.

Son yıllarda, Belediye Başkanlığımız tarafından başlatılan ve Şırnak için ilk olma niteliği taşıyan birçok kültürel ve sosyal etkinlik organize edilirken, yine Başkan Bedirhanoğlu’nun talimatı ve Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğümüzün koordinasyonunda binlerce öğrenci ilk defa 3D Sinemayla tanıştı. Daha önce köy ve beldelerde başlatılan 3D Sinema Gösterimine, merkeze bağlı okullarda devam edilerek, binlerce öğrenciyi film gösteriminde bir araya getirdi.

Bu kapsamda Merkez  İmam Hatip Orta Okulunda yapılan 3D film gösteriminde buluşan yüzlerce öğrenci, 3D gözlüklerini takıp film izlemenin keyfini doyasıya yaşadı. Çocukların sosyal ve kültürel açıdan keyifli zaman geçirmeleri için düzenlenen film gösterimine öğrencilerin katılımı oldukça yoğundu. İlk kez 3 boyutlu sinemayla buluşmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’na 3D film gösterimi için teşekkür etti.