Belediye Hizmet Binası İçin İlk Kepçe Vuruldu

Şehrin yaşam kalitesini arttırmak ve kimliğini yansıtan projeleri hayata geçirmeye devam eden Belediye Başkanlığımız, Şırnak’ta başlatılan değişim rüzgarı ile şehrimize daha modern ve kaliteli hizmet verecek olan Belediye Hizmet Binası için ilk kepçeyi vurdu.

Şehrin dokusuna uygun olarak projelendirilen Hizmet Binası, Hz.Nuh gemisi silüetinden esinlenerek  tasarlandı. Hizmet binasının inşa edileceği alanda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları bitirilerek, bugün itibariyle temel kazma ve hafriyat çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun da katılımı ile binanın yapılacağı arsaya ilk kepçe vurulurken, Başkan Bedirhanoğlu, yeni yapılacak olan Şırnak Belediyesi hizmet binasının şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Şırnak Merkez Bahçelievler Mahallesi Karayolları Kavşağında 6000 metre kare alanda yapımına başlanan Hizmet Binası, 450 günün sonunda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuş olacak.