Belediye Başkanlığımızca, İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımıza Gıda Paketi Dağıtıldı

Sosyal belediyecilik anlayışla her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olan ve desteklerini arttırarak devam eden Belediye Başkanlığımız, Ramazan ayında da sosyal incelemeler neticesinde belirlediği ihtiyaç sahibi 2500 aileye gıda yardımında bulundu. Temel ihtiyaçlardan oluşan gıda paketleri, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ailelerimizin yaşadığı mahallelere kadar götürülüp, teslim edildi.

Belediye Başkanlığımızca yapılan gıda yardımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, gerek Ramazan ayında gerekse de diğer zamanlarda her an yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’na teşekkür ederek, hayır duasında bulundu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz koordinasyonunda gerçekleştirilen yardımlar sahiplerine dağıtılmaya devam ediliyor.