Belediyemiz Bayram Öncesi Çocukların Yüzünü Güldürdü

Göreve başladığı ilk günden itibaren ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Turan BEDİRHANOĞLU, Kurban Bayramı öncesi de Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen binlerce aile ve çocuğa bayramlık kıyafet hediye ederek, çocukların yüzünü bayram öncesi güldürdü.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz, Kurban Bayramına sayılı günler kala sosyal inceleme raporları neticesinde tespit ettiği binlerce ihtiyaç sahibi aile ve çocuklarına bayramlıklardan oluşan hediye paketlerinin dağıtımına başladı. Hediye paketlerinin dağıtımı Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüzce oluşturulan ekiplerce  yapılırken, Bayramlıklarını bayram öncesi görevlilerin elinden alan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Ramazan Bayramında da binlerce aile ve çocuğa hediye paketi dağıtan Belediye Başkanımız Sayın Turan BEDİRHANOĞLU, Kurban Bayramında da tespit edilen aileler ve çocuklarına bayramlıkların olduğu hediye paketlerini hazırlatarak, çocukların bayrama daha mutlu girmelerini sağlayıp, erken bayram sevinci yaşattı.

Bayramlıklarını erkenden almanın sevincini yaşayan minikler, her bayram öncesi kendilerini hatırlayarak bayramlıklarını kapıda teslim almaya vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’na teşekkür ederek, bayramını kutladılar.