Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun Yeni Yıl Mesajı

2018 yılını geride bırakıp yeni bir yılı karşılamanın heyecanı içindeyiz,

Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçirerek, şehrimize yeni bir çehre kazandıran proje ve yatırımları hayata geçirdik. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak şehrimizi yeniden inşa edip, kısa sürede büyük başarılara imza attık.

2018 yılında yakaladığımız başarı grafiğini sürdürerek, yeni yılda da vatandaşlarımız ve tüm kurumlarımızla, el ele, gönül gönüle vererek; Huzur ve güvenin kalıcılaşacağı şehrimizi daha da güzelleştirmek ve arzu ettiğimiz noktaya taşımak için yoğun bir tempoya gireceğiz. Bu kapsamda, 2019 yılı pek çok projemizin tamamlandığı ve Şırnakımızın hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşadığı bir atılım yılı olacaktır.

Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik eder, daha mutlu, sağlıklı, başarılı bir yıl geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Turan BEDİRHANOĞLU

Şırnak Belediye Başkanı