Başkan Bedirhanoğlu, Yeni Yıla Bir Dizi Ziyarette Bulunarak Girdi

Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş ve Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu yeni yıla 23. Piyade Tümen Komutanlığına bağlı Namaz Dağı üs bölgesinde nöbet tutan Mehmetçik ile girdi.

Valimiz Sayın Mehmet Aktaş; 23. Jandarma Piyade Tümen Komutanımız Tuğgeneral Sayın Halil Soysal, Jandarma Komando Tugay Komutanımız Sayın Alper Sır, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Uslusoy ile birlikte yeni yıla saatler kala önce Şırnak Devlet Hastanesi acil kliniğinde yatan hastaları, Belediyemiz İtfaiye Ekiplerini ve daha sonra güvenlik noktalarındaki güvenlik kuvvetlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde; vatandaşlar, itfaiye ekipleri, polis ve askerlerin yeni yılı tebrik edildi.

Valimiz Sayın Aktaş, Belediye Başkanımız Sayın Bedirhanoğlu ve beraberindeki heyet, ardından 23. Piyade Tümen Komutanlığına bağlı Namaz Dağı üs bölgesine geçerek burada nöbet tutan Mehmetçik ile yeni yılı karşıladı.