Başkan Bedirhanoğlu, Merkez ve Bağlı Köy ve Belde Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Şırnak merkez ile ilçelerimize bağlı mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla, Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde, Şırnak il merkezi ve ilçelere bağlı mahalle ve köylerin sorunları ve çözüm önerilerinin de görüşüldüğü “Uyuşturucu ile Mücadele” temalı bir toplantı gerçekleştirildi.
Uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildiği ve uyuşturucu ile topyekûn mücadele edilmesinin öneminin vurgulandığı toplantıda, Yeşilay İl Temsilciliği ve Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele konusunda sunum gerçekleştirildi. Köy ve mahallelerle ilgili sorunların da görüşüldüğü toplantı; muhtarların dilek ve talepleri ile son buldu.
Toplantıya; Valimiz Sayın Mehmet Aktaş’ın yanı sıra, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, Vali Yardımcımız Sayın Tunahan Efendioğlu, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Sayın Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Uslusoy, kurum müdürleri, STK’ler ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.