Başkan Bedirhanoğlu, Kentte Devam Eden Çalışmaları İnceleyerek, Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, Şırnak merkezde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Belediyemiz, şehrin birçok noktasında çalışmalarına son sürat devam ederken, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ve birim amirlerimiz çalışmaların devam ettiği noktaları ziyaret ederek, çalışmalarda gelinen son aşamayı yerinde inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Bedirhanoğlu, yolda karşılaştığı çocuklara vakit ayırarak ayrıca ilgilendi.

Kafede oturan vatandaşları da ziyaret eden Başkan Bedirhanoğlu, masaları tek tek dolaşarak gençlerle sohbet edip, görüş ve taleplerini dinledi. Şırnak’ta gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle vatandaşların gönlünü kısa sürede kazanan Başkan Bedirhanoğlu, Sanat Sokağı ziyareti sırasında da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Burada esnafla bir süre sohbet eden Başkan Bedirhanoğlu, ziyaretini tamamlayarak esnafa kolaylıklar diledi.