Başkan Bedirhanoğlu, Denetimli Serbestlik Yükümlüleriyle Birlikte Okul Boyadı

Şırnak Valiliği ile Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, denetimli serbestlik yükümlüleri yarıyıl tatilinde, okulların temizlik, tadilat ve boya işlerini yapacak. Bu çerçevede ilk çalışma, merkeze bağlı Özveren Köyü İlk ve ortaokulunda yapıldı. Denetimli serbestlik yükümlülerince ilk boya ve tadilat çalışmasının yapıldığı Özveren köyü ilk ve ortaokulunu ziyaret eden Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Abdullah Öğmen, okuldaki çalışmaları yerinde inceledi, denetimlik serbestlik yükümlüleri ile birlikte okul duvarlarını boyadı.

Denetimlik Serbestlik Müdürlüğünce başlatılan çalışma, yarıyıl tatili boyunca diğer okullarda da devam edecek.