Başkan Bedirhanoğlu, Çalışmaları Yerinde Denetledi

Başkan Bedirhanoğlu, şehir merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalara start veren Belediye Başkanlığımız, şehrin yeniden inşası kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmalarına başladı. Çalışmalar öncesi proje kapsamındaki alanlarda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Belediyemiz birim amirleri ve ilgili firmaların yetkilileriyle sahada incelemelerde bulunan Başkan Bedirhanoğlu,  şehri modern alt yapı ve üst yapıyla buluşturmak ve vatandaşların güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanları kente kazandırmak için yetkililere talimat vererek, çalışmaların biran önce başlatılmasını istedi.