Başkan Bedirhanoğlu, 23 Nisan Etkinlikleri Kapsamında Başkanlık Koltuğunu 7’nci Sınıf Öğrencisi Adem Güngen’e Devretti

Başkan Bedirhanoğlu, Başkanlık Koltuğunu 7’nci Sınıf Öğrencisine devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şırnak’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, Başkanlık koltuğunu kendisini makamında ziyaret eden,  Cumhuriyet Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Adem Güngen’e devretti. Başkan Bedirhanoğlu ile bir süre belediye çalışmalarına ilişkin görüşen minik “Başkan Güngen”, ilk talimatını ilgili birimlere vererek, gün dolayısıyla Belediyenin rutin çalışmalarının aksatılmamasını istedi. Buradaki ziyaretlerini tamamlayan “Başkan Güngen’e”, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedrihanoğlu tarafından hediye paketi verildi.