Ana Arterler Tamam, Sıra Ara Bağlantılar ve Sokaklarda

Belediyemiz, şehrin ana arterlerinde tamamlanan yol sağlıklaştırma ve asfaltlama çalışmasının ardından, zaman kaybedilmeden sokak sağlıklaştırma ve iyileştirme çalışmalarının startını verdi. Sezon bitmeden çalışmalarını bitirmeyi hedefleyen belediyemiz, kentin tüm sokaklarını kapsayan alt yapı ve üst yapı yapım işine başladı. İlk etapta su ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği ara sokaklarda, fiber hat ve elektrik hatlarının yer altından geçirilerek vatandaşlarımıza daha hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılmasına yönelik çalışmalara da başlandı.

Sezon bitmeden ara sokaklarda iyileştirme ve sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen Belediyemiz, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda asfaltlama öncesi söküm ve tıraşlama işlemine başladı.