AK Parti Şırnak İl Teşkilatı, Başkan Bedirhanoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

Ziyarete, AK Parti Şırnak Milletvekili Sayın Rizgin Brilik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Rahmet Taşar, AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Yarka, AK Parti Şırnak İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Hayret Olcay ve partililer katıldı.

Ziyarette, Şırnak merkezde yapılan yatırımlara ilişkin değerlendirilmelerde bulunan Vekilimiz Sayın Birlik, Şırnak’ta yeni bir sürecin başladığını belirterek, ” Yapılan güzel hizmetlere ek olarak, şehrimizin daha da gelişip kalkınması için hep birlikte kenetlenip daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Ardından konuşan Başkan Bedirhanoğlu, terör örgütü tarafından neredeyse tamamı yakılmış yıkılmış olan bir şehri yeniden inşa ettiklerini söyleyerek, “Şehrimizin kısa sürede ayağa kalkarak,  alt yapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel alandan çevre düzenlemelerine kadar, tekrardan gelişim göstermesi, belediyecilik hizmetlerini doğru yapmamızdan kaynaklandı. Bu bağlamda,vatandaşlarımız için hizmet üretirken birlik beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak güzel hizmetler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Son yıllarda Şırnak’ta yapılan hizmetlere değinen AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Yarka, yatırımlarla birlikte şehrin yeni bir çehreye kavuştuğunu söyleyerek, “Son dönemde hayata geçirilen projeler ve tesis edilen huzur ortamıyla birlikte vatandaşlarımızın geleceğe daha güvenle baktığına sahada tanıklık etmekteyim. Temel gayemiz yapılan güzel çalışmaları sürdürmek ve çıtayı daha da yükselterek Şırnak ilini, kapsamlı projelerle buluşturarak bölgenin parlayan yıldızı yapmaktır” dedi.