Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Başkan Bedirhanoğlu’na Teşekkür Plaketi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Muzaffer Akçam, engelliler, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve diğer birçok alanda göstermiş olduğu duyarlılık ve desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Bedirhanoğlu’nu makamında ziyaret eden Sayın Akçam, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını Şırnak’a getirdiği, başta engelli ve yaşlı vatandaşlarımız olmak üzere, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çağrısına sesiz kalmayıp, her fırsatta yardım eli uzatan Başkan Bedrihanoğlu’na teşekkür ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü adına teşekkür plaketi takdim etti.