A. Gaffar OKAN Caddesinde Yol Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Şırnak halkının özlediği refah ortamını sağlamak için kolları sıvayan belediyemiz, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediyemiz daha önce alt yapı çalışmalarını tamamladığı Şırnak Merkez, A. Gaffar OKAN Caddesinde asfaltlama çalışması başlattı. Toplamda 105 Km’lik alanda yol asfaltlama çalışması yapacak olan belediyemiz, ilk etapta Şırnak Devlet Hastanesi ve Uludere-Cizre yolunda sıcak asfalt olmak suretiyle yol yapım işini tamamlamıştı. Kentin tüm noktalarında çalışmalarına hız veren belediyemiz son olarak Şırnak Merkez, A. Gaffar Okan Caddesinde sıcak asfalt yapım işinin startını verdi. Yaklaşık 2000 M’lik alanda sıcak asfalt uygulayarak yol yapım işine başlayan belediyemiz, Şırnak’ı asfaltla buluşturarak vatandaşlarımıza daha modern ve konforlu bir yaşam sunmak aşkıyla hizmetlerine aralıksız devam ediyor.