8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Şırnak’ta Coşkuyla Kutlandı

Şırnak’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Şırnak Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Programa, Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Uslusoy, İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Sayın Selçuk Yıldırım, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda kadın davetli katıldı.

Çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü programında, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu, üniversite bahçesinde kadınların yapmış olduğu çeşitli ürünlerin sergilendiği stantları dolaştı. Kadınların yöresel kıyafetler giyerek yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, Başkan Bedirhanoğlu kadınlara çiçek takdim etti.

Program daha sonra Belediyemiz Gençlik Merkezi Müzik Gruplarının yapmış olduğu müzik dinletisi, tiyatro ve yöresel ürünlerin yer aldığı kermesin gezilmesi ile sona erdi.