73 Şırnak Belediye Spor’dan Başkan Bedirhanoğlu’na Teşekkür Ziyareti

73 Şırnak Belediye Spor’un, yönetici ve futbolcuları Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bölgesel amatör liginde mücadele eden ve sezona iyi bir başlangıç yaparak son maçların sonunda lider olan 73 Şırnak Belediye Spor futbol takımımızın yönetici ve futbolcuları, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu’nu makamında ziyaret ederek, takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yönetici ve futbolcuları makamında ağırlayan Başkan Bedirhanoğlu, ziyaretlerinden dolayı takıma teşekkür ederken, ligde yakaladıkları başarılı sonuçlardan dolayı yönetici ve futbolcuları tebrik etti.

Ziyarette sporun önemine de değinen Başkan Bedirhanoğlu, “Şırnak’ta her anlamda güzel işlerin başarıldığı bir dönem geçiriyoruz. Yakalanan bu başarı ivmesinin devam etmesi için büyük gayretler sarf ediyoruz. Bununla birlikte, verilen emeklerin sonucunda güzel şeylerin başarılması bizi mutlu ettiği gibi, yaptığımız işleri daha büyük bir aşkla yapmamıza vesile oluyor” dedi.

Ziyaretin sonunda, Başkan Bedirhanoğlu’na üzerinde isminin olduğu 73 Şırnak Belediye Spor forması takdim edilerek, toplu fotoğraf çekildi.