23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şırnak’ta Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı dolayısıyla Şırnak merkezde düzenlenen etkinlikler, Şırnak Valiliği bahçesinde Atatürk Anıtında yapılan çelenk sunumu ve Şırnak Şehir Stadyumunda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Buradaki törene , Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş, 23. Piyade Tümen Komutanımız Sayın Veli Tarakçı, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Patlak, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ,öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz yaptı. Konuşmaların ardından program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını vurgulayan şiirlerin okunması, gösteri ve halaylarla devam etti. Daha sonra resim dalında dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu tarafından ödülleri verildi.
Programın ardından, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Folklor ekibinin halayına, Şırnak Valimiz Sayın Mehmet Aktaş, Belediye Başkanımız Sayın Turan Bedirhanoğlu ve kurum müdürleri eşlik etti.

Şırnak’ta 23 Nisan kapsamında yapılan etkinlikler, vatandaşların coşkulu katılımı ile sona erdi.